Join the WORLD WEB3.0 now! The future of technology :)

avatar
(Edited)

This post is no longer available.
PeakD and Ecency are platforms based on the HIVE blockchain, and my goal is to develop a community that shares the same values, and advertising other platforms or projects distracts me from that.
Join the WORLD WEB3.0 now! The future of technology :)

LYUBO19 1.gif

Thank you all for reading and for the support. I really appreciate it! As you can see, I am very motivated to create quality content and every comment, vote and reblog motivates me even more. If you haven't followed me yet, please do so and also subscribe fanbase.0
0
0.000
20 comments
avatar

смело начинание, но с масовото тагване е чисто отблъскване...
наиграл съм се с подобни схеми

0
0
0.000
avatar
(Edited)

@trayan Благодаря за обратната връзка!
Преди време си спомням, че и ти предлагаше платформи, които имаха рефърлни възможности. Междудругото и платформата, от която ти пиша PeakD е такава :)
Как успяваше да достигнеш до повече хора? Тагването за някой може и да не е ок, но за други би било полезно. Двама човека се присъединиха от поста ми от предната седмица и за тях той е бил от ползва. Чакам съвет от теб ;)

0
0
0.000
avatar

Знам за тая платформа Любо. Ще помисля тия дни. Ти къде се намираш евентуално да се видим да говорим ако си около Търново.

0
0
0.000
avatar
(Edited)

@koychev22 само да не се кара братчед ти, че влизаш в пирамиди 😀
Иначе имам идване към Вт след 2-3 дни :)
Пиши направо на:

!BEER и YNWA 🔥

0
0
0.000
avatar

Хахажа😅🙉🙊🙈 Е аз тва го разбрах преди нова година. Ще го видим какво е

0
0
0.000
avatar
(Edited)

Ако мога да попитам,От каде идват Парите ?

0
0
0.000
avatar

Здравей, @venciss!
Търговците (vendors) в онлайн сайтове като Amazon, Ebay, Wallmart и BestBuy се класират спрямо рейтинга си.
Как се получава по-добър рейтинг? С коментари, положителни revue-та и реализирани сделки, разбира се.
В случая тази платформа плаща не толкова големи комисионни:
Ebay: 0.26%
Wallmart: 0.28%
Amazon: 0.3%
Bestbuy: 0.32%

На хората, за да правят тези сделки, а те от своя страна charge-ват/таксуват търговците.
Това на теория е така. На практика не можем да знаем до колко е истина.
Аз лично не мога да давам съвети, но мога да показвам някой от възможностите на криптовалутите и блокчейна и бих се радвал да съм от полза на някого.
Поздрави :)

0
0
0.000
avatar

Супер и аз така започнах с пирамидки преди 2 години, честно казано бях на плюс винаги когато имаш хора да те следват, но винаги някой изгаря накрая.Спрях като видях как с отбора в който играх загубиха малко над 4BTC( биткойн). Успех и съвет винаги си извади инвестицията ако можеш, другото да се вози :)

0
0
0.000
avatar

Ами аз вече си изкарах х2 на вкараните пари, но не мисля да тегля, защото мисля, че още далеч не е наближил краят и. Поне затова се надявам де! :)

0
0
0.000
avatar

@arena10
Така най-добре...
И аз това казвам...
Който се е парил с над 1 Btc на пирамиди знае... :)
Уроци научени :)

Namaste 🙏

0
0
0.000
avatar

Здтасти братле , а как точно се казва платформата?

0
0
0.000
avatar

Здравей! Платформата се нарича buybmall :) Има няколко домейна, от които се влиза, но аз ползвам следните два:

buybmall.buzz и bby997.com

Aко имаш нужда от повече информация съм насреща :)

0
0
0.000
avatar

Защо го правите бре хора . Тука става -прецакай приятелчето си че да има хляб за тебе е един куп пари за лешоядите.Не мога да ви разбера и това е ,мислете за хората около вас да са добре и вие ще сте добре

0
0
0.000
avatar

@steel777 Не мога да не отчета неграмотния ти коментар! Освен,че е лишен от логика, то той е и заблуждаващ!
Как достигна до извода, че става въпроса “прецакай приятелчето си, за да имаш хляб за теб”?! Отвращавам се от хора с подобен тип мислене и със убеден, че не си прочел изцяло постовете, в които изчерпателно съм наблегнал на риска от инвестиция в него.
Всеки сам си преценява, повечето от приятелите ми, които се се присъединили към проекта го гледат като на залог на спортен мач. В случай, че не познаят крайния резултат, според теб кой ще бъде виновен- букмейкърът или този, който не е познал резултата?! Мисля, че няма нужда да ми отговаряш!

Остани със здраве.

0
0
0.000
avatar

Ще ти отговоря,защото може и аз да не съм разбрал. Избиваш ги да, на гърба на хората които привличаш с други X100$ и ти дават процент от следващите набутани.Поне аз така го разбирам ,и тези схеми не са от вчера а се въртят постоянно от 90-те години .Според мен ще печелите докато има хора да набутват пари.Може и да съм в грешка,ако не е така извинявам се на аудиторията ти за неграмотността ми.

0
0
0.000
avatar
(Edited)

@steel777

Всеки има право на мнение и всеки сам си решава къде да си инвестира времето и средствата си. Моите адмирации за твоя избор да го правиш тук, на Hive blockchain :) Много проекти и такива платформи, пирамидоподобни и тн. идват и си отиват, но потенциалът на тези, базирани на web 3.0 тепърва предстои да се показва.
Междудругото в подобен вид пирамиди има супер много хора, които, ако започнат да ползват и стейкват **Hive **профитите long term ще са значително по-добри..МАЩАБ!
Поздрави !BEER

0
0
0.000
avatar

You need to stake more BEER (24 staked BEER allows you to call BEER one time per day)

0
0
0.000